Ölbingo 1 mars

Så här ser inbjudan ut:

Nu är det dags igen!

Ölbingot 2008 går av stapeln lördag 1 mars. Vi samlas på samma startställe som förra året (Starten går från MEST, Götgatan 44) där köper ni startpaket samt en massa extra lotter (fler chanser att vinna fina priser).
Starten är öppen mellan kl 13 och 15 så länge lotterna räcker - se till att komma i tid! Sen drar vi ut på Söder och träffar kul människor, äter, dricker och prickar av nummer på de utvalda pubarna.

Senast klockan 20 vill vi se er vid slutmålet med alla era vinstlotter. Prisutdelningen är kl 20.30, och sen festar vi natten lång!


Välkomna till det 16:e Ölbingot!

Arr: Spader Dam MCK


Nu är det vår

Nu börjar det bli dags att damma av hojen. Våren är på gång! Det säkraste vårtecknet är inte svalor eller krokus eller vatten som porlar . Nej, det säkraste tecknet är förekomsten av motorcyklar på parkeringen utanför Rosenhill. Så här såg det ut den 23 feb:

image9

Ny motorcykeltidning

Det har kommit en ny motorcykeltidning. Den 8 januari kom första numret av "Svenska Motorrad" ut.  Den marknadsförs som "den största nyheten inom mc-press på 30 år". Du får väl kolla om du håller med....

image8

Tight parkering i London

image7

Mc-tester

Du som tycker att det är kul att läsa mc-tester av olika slag kan titta på den här länken.

Dödens änglar

Här kommer ett boktips:

image6


Fakta lika spännande som en thriller
Dödens änglar är historien om hur Hells Angels gått från att vara ett gäng utstötta, men "frihetsälskande" outsiders på motorcykel i Kalifornien på 50-talet, till att bli USA:s största kriminella exportvara. Om hur de blev ett av världens mest sofistikerade och fruktade kriminella nätverk. Läs mer här

RSS 2.0