Femkamp på Grönan den 6 aug

Det var en grupp målinriktade och koncentrerade personer som träffades på Zun Fransiskanern på eftermiddagen den 6 augusti. Alla var inställda på att vinna. Förberedelserna hade varit hemliga, och metoderna hade skiftat, och nu var det dags för bevis. Vem skulle bli mästare?

Kampen stod mellan Lena, Henrik, Stefan, Juha, Björne och Fia. Spänningen var olidlig.Här ser ni Lena vid uppvärmningen. Ni ser vad segerviss hon ser ut!

Juha och Henrik verkar väl förberedda och vädrar seger.

Vid ankomsten till Grönan visade det sig vara en illa vald dag, då Carl-Einar Häckner skulle uppträda, vilket medförde dubbelt pris på inträdet. Vi hade inga planer att titta på showen, men betalade utan protester och körde igång femkampen.

Efter första grenen (Pistolen; prickskytte med rödpunktsikte)  ledde Henrik ganska stort. Det gällde för alla att ha nerverna under kontroll inför nästa moment (Pilkastning, med Grönans mest uttråkade sommarjobbare i båset)
Efter två genomförda delmoment ledde Lena med 1 poängs marginal över Henrik.  


Vätskekontroll efter två genomförda grenar.

Efter två genomförda grenar och en stunds vätskekontroll samlades hela teamet för en åktur i  Berg- och dalbanan.
Därefter var det dags att gå till delmoment tre (Slangbellan). Här svängde det i ledningen igen och Juha tog över den gula ledartröjan. Efter nästa moment (Kentucky Derby ; hästkapplöpning) hade Juha fortfarande ledningen, och den positionen behöll han även efter det femte och avslutande momentet (Woody; banka stockar och maskar) . Eftersom det var så skönt att få slå av sig alla aggressioner i det så lämpligt valda sista momentet var alla utmattade men glada efter avslutad kamp.
Vi konstaterade att Juha stod som en värdig vinnare. The winner takes it all....
Juha ringer hem och berättar om sin seger.

Trots att det vid det här laget hade börjat kurra i magarna möttes teamet i en hård kamp bland radiobilarna. Därefter var det dags för mat och hemgång.


Efter avslutad match träffades combattanterna för fredligt samspråk


Frestande charktallrik...
Överdådig räkmacka....Matig kycklingsallad

Henrik ser samlad ut. Han har hanterat sin femteplacering på ett moget sätt.


Stefan med en liter öl...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0